Bikkeltraining

Wil je leren beter over jezelf te denken? Meer zelfvertrouwen voelen? Meer aansluiting vinden bij andere kinderen? Leren ‘neen’ zeggen? Of je zeker voelen over een toets die je moet maken? Dan is deze introductietraining een echte aanrader.

Bikkeltrainingen© zijn laagdrempelige assertiviteitstrainingen en weerbaarheidstrainingen voor kinderen tot en met 12 jaar. De Bikkeltrainingen zijn er op gericht in korte tijd zekerder van jezelf te worden en met meer zelfvertrouwen nieuwe situaties aan te pakken. De deelnemers krijgen praktische tools mee waarmee ze daadwerkelijk aan de slag kunnen gaan.

De trainingen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven. De Bikkeltraining bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 1 tot 2 uur. De training starten bij minimaal  5 en maximaal 8 aanmeldingen.

Deze Bikkeltrainingen worden in de praktijk aangeboden:

BikkelprogrammaFocusDoelgroep
Bikkeltjes met lefWeerbaarheid4-7 jaar
6 bijeenkomsten van 45-50 min
De bikkelclubWeerbaarheid
Sociale vaardigheden
 6-9 jaar
6 bijeenkomsten van 60 min
Bikkels in de dopWeerbaarheid 8-12 jaar
6 bijeenkomsten van 60 min

De kosten van de training, inclusief alle evaluatiegesprekken, het voorleesboek en het werkboek bedragen € 350 per deelnemer. De trainingen vinden plaats in Praktijk de Schorre, de groepstrainingen  in vzw Centrum Groei.

De Bikkeltrainingen kunnen ook op school worden aangeboden.

Meer informatie over Bikkeltrainingen in het algemeen vind je hier.

Voor inlichtingen en inschrijving kan u mailen naar Anoda.mbk@gmail.com of vul het contactformulier in.