Aanbod

Psychologie
Kinderen – jongeren – gezinnen

Het opvoeden van kinderen is niet gemakkelijk, elk kind heeft zijn behoeften en wensen.

Groepstherapie

Veel individuele behandelingen kunnen ook groep plaatsvinden.

Relatietherapie

In elke relatie kan er spanningen en conflicten voorkomen.

Online Therapie

Online therapie kan, indien u dit wenst, afgewisseld worden met face-to-face gesprekken.

Loopbaanbegeleiding

Als psycholoog begeleid ik mensen die vastzitten en geen uitweg meer vinden.

ANODA MBK
PROJECTEN

Deze trainingen vallen onder de conventie. Je inschrijving is pas definitief na het intakegesprek en na betaling. Dank voor het begrip.

Laat je kracht groeien! In deze unieke groepssessies gaan we samen op zoek naar veerkracht en empowerment. Leer technieken om psychisch geweld te overwinnen en ontdek de kracht van keuzes maken. Het is jouw tijd om te stralen.

Volzet: “Mijn Kwetsbaarheid is Mijn Kracht” – Omarmen van Eigen Angsten

Een reis naar zelfontdekking en acceptatie. Deze groepstraining is volzet, maar blijf op de hoogte voor toekomstige sessies waar je kunt leren hoe kwetsbaarheid jouw grootste kracht kan zijn.

Educatie met een speelse twist! Laat kinderen ontdekken dat leren leuk is. We verkennen groeimindset om hen te inspireren hun potentieel te omarmen. Herfstvakantie wordt een avontuur van kennis en plezier.

Jongeren ontdekken hun innerlijke kracht en talenten op dit zomerkamp. Het is meer dan een kamp – het is een reis naar zelfaanvaarding en groei. – Laat deze zomer een keerpunt worden!

Individuele begeleiding op maat. Onze loopbaanbegeleiding biedt persoonlijke groei, carrièreplanning en emotionele ondersteuning. Ontdek je pad en bouw aan een succesvolle toekomst.

Wat we aanbieden

Psychologie
Kinderen – jongeren – gezinnen

Het opvoeden van kinderen is niet gemakkelijk, elk kind heeft zijn behoeften en wensen. Als ouder voel je je niet steeds zelfzeker en ervaar je
twijfels over het gedrag van het kind of je aanpak als ouder. Als er zich (psychische)problemen voordoen kan het extra belastend zijn voor heel
het gezin. Het is ook moeilijk in te schatten of een bepaald gedrag problematisch is of niet en wat de oorzaak is. Het kan dan zinvol zijn om
ondersteuning te zoeken.

Samen kijken we dat je grip krijgt op de situatie en leert omgaan met de problematiek van het kind en of uzelf. Vanuit het systeemtheoretisch
kader zoeken we samen hoe onderlinge relaties verlopen, hoe je als gezin in interactie gaat met elkaar. We vertrekken vanuit jullie krachten en
kwaliteiten om als gezin tot een oplossing te komen.
Er wordt gewerkt met opdrachten om na te gaan hoe jullie het ervaren om de zaken anders aan te pakken dan voordien.

Wat we aanbieden

Groepstherapie

Veel individuele behandelingen kunnen ook groep plaatsvinden. Mensen proberen hun vervelende gevoelens, gedachten, herinneringen en
lichamelijke sensaties onder controle te krijgen of ervan af te komen.

Het vechten tegen psychische pijn kan gestopt worden. In de groepsessies leer je je anders te verhouden tegen deze pijn die invloed heeft op je
leven. Maar dit vraagt een keuze. Wil je het proberen? Schrijf je nu in voor onze groepsessies.

Afspraken

 • Intakegesprek is vereist voor deelname om te kijken waar je in het leven vastloopt en welke patronen er ontstaan zijn
 • Minimum 4 en maximum 6 deelnemers
 • 6 wekelijkse bijeenkomsten
 • De groep wordt geleid door een psycholoog en een ervaringsdeskundige
Wat we aanbieden

Relatietherapie

In elke relatie kan er spanningen en conflicten voorkomen. Elk partner heeft verschillende behoeften, communicatiestijlen en problemen.

Wanneer de problemen te lang aanslepen, kan het nodig zijn om hulp te zoeken. Een relatiepsycholoog kan je kan hierin ondersteuning bieden. Er wordt vanuit verschillende hoeken naar jullie relatie gekeken. Waar het stroef loopt en welk aandeel elke persoon daarin heeft. Als koppel krijgen jullie de ruimte om jullie verhaal, beleving, emoties en wensen met elkaar te delen. Doorheen de gesprekken krijgen jullie meer zicht op jullie relatiegeschiedenis en hoe jullie relatie waren in je gezin van herkomst. Zo kunnen we nagaan hoe bepaalde patronen ontstaan zijn en of die relatievorm veilig of beangstigend worden ervaart.

Het doel is om meer inzicht te geven in interactieve en communicatieve processen en te weten hoe je die kunt bijsturen. Zo dat je op een constructieve manier kan communiceren.

Tarieven

 • Relatietherapie (1u): 85 euro/sessie
 • De woensdagnamiddag om 17h; 18h
 • Om te weten of u recht hebt op gedeeltelijke terugbetaling, vraagt u dit best na bij uw mutualiteit.
Wat we aanbieden

Online Therapie

Online therapie kan, indien u dit wenst, afgewisseld worden met face-to-face gesprekken. Of wanneer u door ziekte niet aanwezig kan zijn. Dit is een laagdrempelig vorm voor een opstap naar de ‘traditionele’ therapie.
Wat we aanbieden

Loopbaanbegeleiding

Als psycholoog begeleid ik mensen die vastzitten en geen uitweg meer vinden. Als loopbaancoach heb ik ook te maken met mensen die vastzitten waardoor hun privé leven hierdoor beïnvloed wordt. Door jouw meer inzicht te geven in je eigen situatie, kan je opnieuw de moed en kracht vinden om jezelf belangrijk te vinden.

Zelfzorg wordt een prioriteit. Samen kijken we naar wat je in het hier- en – nu kunt bereiken en wat je tegenhoudt om vooruit te gaan. Tijdens de begeleiding wordt je aan het werk gezet om zelf een actieve bijdrage te leveren aan het bereiken van je doel. Ik hanteer een oplossingsgerichte en cognitieve gedragsmatige aanpak.

Van inzicht naar actie. Weten wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Dit wordt jouw zoektocht naar verdieping tot persoonlijke ontplooiing. Samen zoeken we naar de antwoorden voor je vragen. Samen komen we tot een totaalbeeld van jouw functioneren en zorgen we voor meer evenwicht

Ik leer je om je eigen waarden te (her) erkennen en jouw verwachtingen concreet te benoemen.

 • Je wilt uitdaging en balans
 • Je wilt in actie komen
 • Heb je het gevoel dat je vooral bezig bent met wat anderen van je verwachten?
 • Is je leven veranderd en krijg je nieuwe rollen die je niet meer kan combineren?
 • Vind je het lastig om de volgende stap te zetten in je carrière?