Teamdynamiek

Wilt u de communicatie en samenwerking binnen uw organisatie naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van de Roos van Leary, een bewezen communicatiemodel dat inzicht geeft in interactiepatronen en hoe u deze kunt beïnvloeden voor een harmonieuze en productieve werkomgeving.

 

Wat is de Roos van Leary?

De Roos van Leary is een innovatief model dat helpt om gedrag en interactie tussen mensen te begrijpen en te verbeteren. Het model, ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Timothy Leary, verdeelt communicatie in vier kwadranten: dominantie, onderwerping, samenwerking en tegenwerking. Door deze dynamieken te herkennen en effectief te sturen, kunnen teams beter samenwerken, conflicten verminderen en een positieve werksfeer creëren.

 

Waarom deze workshop?

Onze workshop biedt uw team de unieke kans om:

  • Inzicht te krijgen: Begrijp hoe gedrag elkaar beïnvloedt en leer hoe u communicatie kunt verbeteren.
  • Teamdynamiek te versterken: Creëer een omgeving waarin samenwerking wordt bevorderd en conflicten constructief worden opgelost.
  • Persoonlijke groei te stimuleren: Ontwikkel uw eigen communicatieve vaardigheden en vergroot uw impact binnen het team.
  • Productiviteit te verhogen: Verbeterde communicatie leidt tot efficiënter teamwork en hogere productiviteit.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze interactieve workshop combineren we theorie en praktijk. U leert de fijne kneepjes van de Roos van Leary en past deze direct toe in real-life scenario’s. U krijgt de tools om de dynamiek binnen uw team te transformeren en een cultuur van open communicatie en samenwerking te bevorderen.

 

Praktische informatie

  • Duur: 1 dag of 2 halve dagen
  • Locatie: Bij u op locatie of in een inspirerende externe trainingsruimte
  • Aantal Deelnemers: Maximaal 10 voor optimale interactie
  • Kosten: Op aanvraag

Neem de eerste stap naar een betere Teamdynamiek!

Investeer in de toekomst van uw organisatie door de communicatie en samenwerking binnen uw team te verbeteren. Meld u nu aan voor onze Roos van Leary workshop en ervaar de positieve impact op uw werkvloer. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact met ons op via anoda.mbk@gmail.com of +32499221030.

Samen bouwen we aan een communicatief sterke en succesvolle organisatie!